Pestrobarevné bio papriky zapečené se sýrem, které vás dostanou

Pestrobarevné bio papriky zapečené se sýrem, které vás dostanou

Horké večery, přátelé, dobré jídlo, zábava a zářivé barvy všude kolem. To je léto, jak má být. Vsaďte během grilování na bio dobroty a z nich připravenou originální přílohu, která si každého okamžitě získá nejen svou výbornou chutí, ale také díky jedinečným barvám.


Sýr s vejcem zapečený v paprice

 

  • 2 bio papriky
  • 4 bio vejce
  • 200g bio ovčího sýra
  • sůl a bio pepř
  • hrst sekané petrželky

 

Papriky rozkrojíme podélně napůl a vyjmeme semeník. Odložíme žloutky z rozklepnutých vajec. Bílky smícháme s ovčím sýrem, osolíme a opepříme, přidáme sekanou petrželku a celou směs naplníme do rozkrojených paprik. Doprostřed směsi uděláme důlek a vložíme žloutek. Pečeme velice zvolna na roštu nad uhlím, dokud směs neztuhne, žloutek by měl ovšem zůstat tekutý nebo krémový.