Hovězí maso v podzimní kuchyni. Popusťte uzdu fantazii a vyzkoušejte i méně tradiční partie

Hovězí maso v podzimní kuchyni. Popusťte uzdu fantazii a vyzkoušejte i méně tradiční partie

Podzim je tady konečně v celé své kráse a s ním i touha vyčarovat si v kuchyni pokrmy, které pořádně zahřejí, zasytí a zároveň potěší i ty nejmlsnější. Proto sáhněte po kvalitním, vyzrálém hovězím, které překvapí nejen svou vůní, ale také křehkostí a šťavnatostí. A pokud tápete, do jakého pokrmu se pustit, vyzkoušejte naše originální recepty připravené kuchařem Hugo Hromasem. Uvidíte sami, že z nejrůznějších partií, třeba i z těch, se kterými jste zatím neměli tolik zkušeností, připravíte v pohodlí domova doslova mistrovské dílo!

Jak docílit skutečně vytříbeného výsledku? Myslete na kvalitu! V nákupních uličkách vašich oblíbených supermarketů hledejte regály s produkty ekologického zemědělství, které jsou viditelně označeny logy biolistu a biozebry. Při pěstování biopotravin není používána zbytečná chemie, umělá hnojiva ani pesticidy. Zvířata v ekologických chovech zase tráví svůj život v přirozených podmínkách dle zásad tzv. animal welfare. Chtěli byste proniknout do světa ekologické produkce ještě o něco více? Pak rozhodně navštivte stránky myjsmebio.cz!