Recepty Huga Hromase

Zázrak z kotlíku – hovězí guláš na ohni uchvátí nejednoho labužníka

Zázrak z kotlíku – hovězí guláš na ohni uchvátí nejednoho labužníka

Hovězí guláš je lahůdkou, která se k ponurým podzimním dnům skvěle hodí. Přípravou v kotlíku navíc získává svou nezaměnitelnou chuť, která vás jednoduše uchvátí. Recept na tento výtečný pokrm z lokálních biopotravin od Huga Hromase si zamilujete!

VÍCE •••

Zahřejte se tradiční pochoutkou horalů! Krkonošské kyselo podle Huga Hromase vás zaručeně dostane

Zahřejte se tradiční pochoutkou horalů! Krkonošské kyselo podle Huga Hromase vás zaručeně dostane

Dopřejte si během sychravých dnů něco pořádného na zahřátí. Krkonošské kyselo je specialita především v severních Čechách, připravit si ho ale můžete i v teple svého domova. Máme pro vás osvědčený recept, který z bio surovin připravil kuchař Hugo Hromas.

VÍCE •••

Pečené bio kuře, jak ho neznáte! Recept od Huga Hromase vás mile překvapí

Pečené bio kuře, jak ho neznáte! Recept od Huga Hromase vás mile překvapí

Tradiční pečené kuře je pochoutkou, kterou každý připravuje podle vlastního osvědčeného receptu a málokdo by ji neměl rád. Popusťte pro tentokrát uzdu fantazii a připravte pečené kuře s nápadem. Pochutnejte si například na bio kuřeti v papilotě podle neotřelého receptu kuchaře Huga Hromase.

VÍCE •••

Pestrobarevná zelenina rozzáří váš stůl! Inspirujte se receptem z těch nejkvalitnějších bio surovin

Pestrobarevná zelenina rozzáří váš stůl! Inspirujte se receptem z těch nejkvalitnějších bio surovin

Oživte pošmurné podzimní dny čerstvou bio zeleninou, která vašemu talíři dodá ten správný šmrnc. Salát totiž nemusí být jenom nuda v podobě všední přílohy bez špetky kreativity. Vyzkoušejte recept podle kuchaře Huga Hromase a posuďte sami!

VÍCE •••

Živáňská pečeně z vepřového masa – připravte si slovenskou lahůdku z biopotravin

Živáňská pečeně z vepřového masa – připravte si slovenskou lahůdku z biopotravin

Přemýšlíte, co dobrého připravit k nedělnímu obědu a už vám docházejí nápady? Vyzkoušejte živáňskou pečeni, která je tradičním pokrmem slovenské kuchyně a připravovat ji můžete z nejrůznějších druhů masa. Vsaďte tentokrát na bio vepřové a inspirujte se receptem od Huga Hromase. Uvidíte, že vás nezklame!

VÍCE •••

Zkuste na grilu něco nového, karbanátek z bio hovězího podle Huga Hromase

Zkuste na grilu něco nového, karbanátek z bio hovězího podle Huga Hromase

Hovězí karbanátek se sýrem, pečenou paprikou, salátem a zakysanou smetanou v opečené bulce? To rozhodně musíte vyzkoušet! Připravte si jedinečnou pochoutku stejně jako kuchař Hromas z kvalitních biopotravin. Uvidíte, že si tuhle super večeři zamiluje celá rodina i každá návštěva.

VÍCE •••

Grilování s bio vepřovým podle Huga Hromase, zpestřete si letní sezonu

Grilování s bio vepřovým podle Huga Hromase, zpestřete si letní sezonu

Vepřová krkovička k letní grilovačce neodmyslitelně patří. Co takhle ji tentokrát navíc vyšperkovat salátkem z cibule a rozinek a k tomu připojit brambory v popelu? Zkuste další recept z tradičních bio surovin podle Huga Hromase!

VÍCE •••

Pestrobarevné bio papriky zapečené se sýrem, které vás dostanou

Pestrobarevné bio papriky zapečené se sýrem, které vás dostanou

Horké večery, přátelé, dobré jídlo, zábava a zářivé barvy všude kolem. To je léto, jak má být. Vsaďte během grilování na bio dobroty a z nich připravenou originální přílohu, která si každého okamžitě získá nejen svou výbornou chutí, ale také díky jedinečným barvám.

VÍCE •••

Zkuste něco jiného, grilujte bio jehněčí

Zkuste něco jiného, grilujte bio jehněčí

Že nemáte tušení, jak se pustit do přípravy letní večeře na grilu s jehněčím? Sáhněte po chutném kousku z bio produkce a nechte se inspirovat receptem od Huga Hromase, který váš pokrm doladí na jedničku.

VÍCE •••

Rychlá a jednoduchá večeře nemusí být nuda, vsaďte na pestrobarevnou bio zeleninu

Rychlá a jednoduchá večeře nemusí být nuda, vsaďte na pestrobarevnou bio zeleninu

Pečená bio zelenina může být báječnou přílohou k masu, ale skvělá také jako lehká večeře pro letní dny. Vyzkoušejte ji s bylinkovým pestem, uvidíte, že tuhle kombinaci chutí si zkrátka zamilujete!

VÍCE •••

Salát s bůčkem, který zasytí a zpestří vaše jarní menu

Salát s bůčkem, který zasytí a zpestří vaše jarní menu

Jaro je v plném proudu a s ním také široká nabídka zeleniny. Pakliže neholdujete čistě zeleninovým salátům, zkuste si ho ozvláštnit křupavým bůčkem. Inspirujte se receptem, který z biopotravin připravil známý kuchař Hugo Hromas.

VÍCE •••

Sezóna grilování je tady!

Sezóna grilování je tady!

Zkuste plněný flank steak – pochoutku, na kterou se nezapomene. Rádi byste letos potěšili své nejbližší neotřelým receptem a připravili večeři, na kterou se jen tak nezapomene? Nechte se inspirovat receptem na plněný flank steak s chimichurri omáčkou a křupavými bramborovými lupínky podle kuchaře Huga Hromase.

VÍCE •••

Jarní omeleta z bio vajec a bylin: Vyzkoušejte rychlou večeři podle kuchaře Huga Hromase

Jarní omeleta z bio vajec a bylin: Vyzkoušejte rychlou večeři podle kuchaře Huga Hromase

Široká nabídka lokální zeleniny i bylin s přicházejícím teplým počasím neustále roste. Využijte čerstvé biopotraviny i vy a zužitkujte je v jednoduchém receptu, na kterém si pochutnají také vegetariáni.

VÍCE •••

Připravte si lahůdku z jehněčího krku podle Huga Hromase

Připravte si lahůdku z jehněčího krku podle Huga Hromase

Mladé maso se řadí k nejtypičtějším jarním pochoutkám. Vyzkoušejte společně s kuchařem Hugo Hromasem jehněčí krk na pivě, a to z kvalitních biopotravin. Poradíme, jak na to!

VÍCE •••

Kuře se špagetami a zeleninou: Vyzkoušejte netradiční recept kuchaře Huga Hromase

Kuře se špagetami a zeleninou: Vyzkoušejte netradiční recept kuchaře Huga Hromase

Přivítejte slunce i ve vaší kuchyni a zaměřte se na odlehčené pokrmy. Nechte se inspirovat lehkým, jarním receptem, který z biopotravin připravil známý kuchař Hugo Hromas.

VÍCE •••