Perfektní pokrm v podobě kapra s bramborovým salátem si během svátečního období neodpustí snad nikdo z nás. Co takhle ale tuto tradiční kombinaci letos trochu ozvláštnit a zároveň odlehčit tělu? Vsaďte na recept z biopotravin, který zachutná i těm nejnáročnějším strávníkům.
Smažený kapr nebo řízek s pořádnou porcí bramborového salátu – tradiční kombinace, kterou každý z nás miluje už od dětství. Zkuste ale tentokrát popustit uzdu fantazii a připravte si oblíbený salát s lahodnou kýtou z bio mangalice. Recept od Huga Hromase vám zaručí, že se budete jen olizovat!
Voňavá pečená husa na svátečním stole českých domácností rozhodně nesmí chybět. Každá rodina je přitom přesvědčená, že právě její recept je ten nejlepší. Pokud ale rádi zkoušíte něco nového, pusťte se tentokrát do bio husy s mandlemi, sušenými švestkami a salátem z dýně podle bio receptu Huga Hromase. Uvidíte, že se po ní jen zapráší!
Staročeský pohankový kuba s domácí klobásou během chladných zimních dnů nejen zahřeje, ale zároveň pořádně zasytí. Inspirujte se při vaření bio receptem od Huga Hromase a uvidíte, že uděláte radost celé rodině.
Nedáte během zimního období dopustit na pořádný kus masa, ale zároveň si rádi dopřejete i lehkou a chutnou přílohu? Máme pro vás netradiční recept, který vás dostane. Řízek z bio roštěnce se salátem z červené řepy s křenem podle kuchaře Huga Hromase zaujme nejen svým vzhledem, ale i vynikající chutí!
Hovězí guláš je lahůdkou, která se k ponurým podzimním dnům skvěle hodí. Přípravou v kotlíku navíc získává svou nezaměnitelnou chuť, která vás jednoduše uchvátí. Recept na tento výtečný pokrm z lokálních biopotravin od Huga Hromase si zamilujete!
Dopřejte si během sychravých dnů něco pořádného na zahřátí. Krkonošské kyselo je specialita především v severních Čechách, připravit si ho ale můžete i v teple svého domova. Máme pro vás osvědčený recept, který z bio surovin připravil kuchař Hugo Hromas.
Tradiční pečené kuře je pochoutkou, kterou každý připravuje podle vlastního osvědčeného receptu a málokdo by ji neměl rád. Popusťte pro tentokrát uzdu fantazii a připravte pečené kuře s nápadem. Pochutnejte si například na bio kuřeti v papilotě podle neotřelého receptu kuchaře Huga Hromase.
Oživte pošmurné podzimní dny čerstvou bio zeleninou, která vašemu talíři dodá ten správný šmrnc. Salát totiž nemusí být jenom nuda v podobě všední přílohy bez špetky kreativity. Vyzkoušejte recept podle kuchaře Huga Hromase a posuďte sami!
Přemýšlíte, co dobrého připravit k nedělnímu obědu a už vám docházejí nápady? Vyzkoušejte živáňskou pečeni, která je tradičním pokrmem slovenské kuchyně a připravovat ji můžete z nejrůznějších druhů masa. Vsaďte tentokrát na bio vepřové a inspirujte se receptem od Huga Hromase. Uvidíte, že vás nezklame!
Hovězí karbanátek se sýrem, pečenou paprikou, salátem a zakysanou smetanou v opečené bulce? To rozhodně musíte vyzkoušet! Připravte si jedinečnou pochoutku stejně jako kuchař Hromas z kvalitních biopotravin. Uvidíte, že si tuhle super večeři zamiluje celá rodina i každá návštěva.
Vepřová krkovička k letní grilovačce neodmyslitelně patří. Co takhle ji tentokrát navíc vyšperkovat salátkem z cibule a rozinek a k tomu připojit brambory v popelu? Zkuste další recept z tradičních bio surovin podle Huga Hromase!
Horké večery, přátelé, dobré jídlo, zábava a zářivé barvy všude kolem. To je léto, jak má být. Vsaďte během grilování na bio dobroty a z nich připravenou originální přílohu, která si každého okamžitě získá nejen svou výbornou chutí, ale také díky jedinečným barvám.
Že nemáte tušení, jak se pustit do přípravy letní večeře na grilu s jehněčím? Sáhněte po chutném kousku z bio produkce a nechte se inspirovat receptem od Huga Hromase, který váš pokrm doladí na jedničku.
Pečená bio zelenina může být báječnou přílohou k masu, ale skvělá také jako lehká večeře pro letní dny. Vyzkoušejte ji s bylinkovým pestem, uvidíte, že tuhle kombinaci chutí si zkrátka zamilujete!
Jaro je v plném proudu a s ním také široká nabídka zeleniny. Pakliže neholdujete čistě zeleninovým salátům, zkuste si ho ozvláštnit křupavým bůčkem. Inspirujte se receptem, který z biopotravin připravil známý kuchař Hugo Hromas.
Zkuste plněný flank steak – pochoutku, na kterou se nezapomene. Rádi byste letos potěšili své nejbližší neotřelým receptem a připravili večeři, na kterou se jen tak nezapomene? Nechte se inspirovat receptem na plněný flank steak s chimichurri omáčkou a křupavými bramborovými lupínky podle kuchaře Huga Hromase.
Široká nabídka lokální zeleniny i bylin s přicházejícím teplým počasím neustále roste. Využijte čerstvé biopotraviny i vy a zužitkujte je v jednoduchém receptu, na kterém si pochutnají také vegetariáni.
Mladé maso se řadí k nejtypičtějším jarním pochoutkám. Vyzkoušejte společně s kuchařem Hugo Hromasem jehněčí krk na pivě, a to z kvalitních biopotravin. Poradíme, jak na to!
Přivítejte slunce i ve vaší kuchyni a zaměřte se na odlehčené pokrmy. Nechte se inspirovat lehkým, jarním receptem, který z biopotravin připravil známý kuchař Hugo Hromas.