Recepty

Mísy plné barev. Užijte si sezonu salátů naplno!

Mísy plné barev. Užijte si sezonu salátů naplno!

Také se vám v parném létě nechce zbytečně ztrácet čas v kuchyni a potit se u plotny? Máme pro vás řešení. Využijte vše čerstvé, co nám prázdninové měsíce nabízí – zeleninu, ovoce, bylinky i třeba sýry a zkombinujte je do lehkého salátu. Nebojte se v jejich přípravě experimentovat a vyzkoušejte i neobvyklé variace.

VÍCE •••

Nastává období slaďoučkých malin, vyzkoušejte je v originálních receptech

Nastává období slaďoučkých malin, vyzkoušejte je v originálních receptech

Léto je v plném proudu a konečně je k dostání lokální ovoce, na které jsme všichni tak dlouho čekali. Maliny – tyto šťavnaté bobulky jsou výborné samy o sobě, ale co je tentokrát zkusit ještě jinak? Propojte jejich perfektní sladkokyselou chuť s jinými ingrediencemi a překvapte své nejbližší během večerního posezení na terase pokrmy s neotřelými kombinacemi.

VÍCE •••

Salát s bůčkem, který zasytí a zpestří vaše jarní menu

Salát s bůčkem, který zasytí a zpestří vaše jarní menu

Jaro je v plném proudu a s ním také široká nabídka zeleniny. Pakliže neholdujete čistě zeleninovým salátům, zkuste si ho ozvláštnit křupavým bůčkem. Inspirujte se receptem, který z biopotravin připravil známý kuchař Hugo Hromas.

VÍCE •••

Sezóna grilování je tady!

Sezóna grilování je tady!

Zkuste plněný flank steak – pochoutku, na kterou se nezapomene. Rádi byste letos potěšili své nejbližší neotřelým receptem a připravili večeři, na kterou se jen tak nezapomene? Nechte se inspirovat receptem na plněný flank steak s chimichurri omáčkou a křupavými bramborovými lupínky podle kuchaře Huga Hromase.

VÍCE •••

Jarní omeleta z bio vajec a bylin: Vyzkoušejte rychlou večeři podle kuchaře Huga Hromase

Jarní omeleta z bio vajec a bylin: Vyzkoušejte rychlou večeři podle kuchaře Huga Hromase

Široká nabídka lokální zeleniny i bylin s přicházejícím teplým počasím neustále roste. Využijte čerstvé biopotraviny i vy a zužitkujte je v jednoduchém receptu, na kterém si pochutnají také vegetariáni.

VÍCE •••

Připravte si lahůdku z jehněčího krku podle Huga Hromase

Připravte si lahůdku z jehněčího krku podle Huga Hromase

Mladé maso se řadí k nejtypičtějším jarním pochoutkám. Vyzkoušejte společně s kuchařem Hugo Hromasem jehněčí krk na pivě, a to z kvalitních biopotravin. Poradíme, jak na to!

VÍCE •••

Kuře se špagetami a zeleninou: Vyzkoušejte netradiční recept kuchaře Huga Hromase

Kuře se špagetami a zeleninou: Vyzkoušejte netradiční recept kuchaře Huga Hromase

Přivítejte slunce i ve vaší kuchyni a zaměřte se na odlehčené pokrmy. Nechte se inspirovat lehkým, jarním receptem, který z biopotravin připravil známý kuchař Hugo Hromas.

VÍCE •••