Na velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a na středním plameni opékejte na kostičky nakrájenou papriku, česnek a tymián 5 minut, nebo dokud nezměknou.
Když papriky začnou hnědnout, odstavte pánev, vmíchejte petržel a odložte stranou.
Velkým a ostrým nožem prokrojte kus masa a rozevřete jako knihu. Každou část znovu prokrojte abyste získali velký plát masa. Ten naklepejte paličkou na maso, aby byl přibližně 1 centimetr silný.
Osolte, opepřete a potřete hořčicí. Posypte opečenou paprikou, strouhankou a sýrem. Opatrně, ale důsledně zarolujte plát masa, utáhněte a omotejte pevně provázkem. Znovu osolte a opepřete.
Roládu pečte na mřížce v troubě předehřáté na 230 stupňů po dobu 10 minut. Snižte teplotu na 140 stupňů a pečte asi hodinu a půl.
Hotovou roládu nechte alespoň 10 minut odpočinout a potom krájejte hodně ostrým nožem. Podávejte se salátkem nebo bramborovou kaší.