2 lžíce kukuřičného škrobu rozpuštěné v 50 ml vody 50 ml shoyu
pražené loupané arašídy
Hovězí “čína”
Maso nakrájené na hranolky obalte ve vaječném bílku smíchaném se škrobem.
V pánvi rozpusťte vepřové sádlo a maso obalené ve škrobu s bílkem smažte dozlatova a míchejte, aby se kousky masa neslepily. Pak je vyjměte a nechte okapat na cedníku.
Potom do pánve přidejte všechnu zeleninu a smažte zprudka dozlatova – zelenina by měla zůstat pevná a křehká. Poté ji vyjměte a nechte okapat na cedníku stejně jako maso.
Stejným způsobem na horkém sádle připravte uvařené a scezené pšeničné nudle. Usmažte je dozlatova a nechte okapat spolu se zeleninou a masem.
Do pánve přidejte hovězí vývar a dochuťte vínem, cukrem a omáčkou Hoisin. Vařte asi 3 minuty a podle chuti dosolte, oslaďte nebo okyselte. Omáčku zahustěte namočeným škrobem.
Do dochucené a husté omáčky vmíchejte zeleninu, nudle i maso a podávejte horké, posypané klíčky a praženými arašídy.