Budete potřebovat

  • 600–800 g kulaté BIO plece
  • 1 nakládaná okurka
  • 2 šalotky
  • 1 lžíce nasekaných kapar
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíce koňaku
  • pažitka
  • mletý pepř
  • sůl
  1. Maso z kulaté plece nakrájejte na tenké řízky a škrábejte ostrým nožem abyste maso zbavili šlach, žilek a blan. 
  2. Naškrábané maso smíchejte s nadrobno nasekanou šalotkou, nakládanou okurčičkou a kapary. 
  3. Všechno dohromady spojte majonézou a koňakem. Podle chuti dosolte a opepřete. 
  4. Podávejte ozdobené jemně nasekanou pažitkou s topinkou nebo horkými bramborovými hranolky. 

Kulatá plec - další inspirace

Všechny recepty