- Inspirace z BIO hovězího
- Kulatá plec
- Tatarský biftek s majonézou
Tatarský biftek s majonézou
Budete potřebovat
- 600–800 g kulaté BIO plece
- 1 nakládaná okurka
- 2 šalotky
- 1 lžíce nasekaných kapar
- 2 lžíce majonézy
- 1 lžíce koňaku
- pažitka
- mletý pepř
- sůl
Tatarský biftek s majonézou
- Maso z kulaté plece nakrájejte na tenké řízky a škrábejte ostrým nožem abyste maso zbavili šlach, žilek a blan.
- Naškrábané maso smíchejte s nadrobno nasekanou šalotkou, nakládanou okurčičkou a kapary.
- Všechno dohromady spojte majonézou a koňakem. Podle chuti dosolte a opepřete.
- Podávejte ozdobené jemně nasekanou pažitkou s topinkou nebo horkými bramborovými hranolky.