Nakrájenou oháňku nejprve osolte, opepřete a obalte v mouce. Na rozpálené pánvi s olivovým olejem ji dobře opečte.
Přidejte nakrájenou zeleninu, víno, bobkový list a chilli. Podlijte vodou a nechte vařit asi 2,5 hodiny, dokud oháňka není dokonale měkká. Maso pak vyjměte z hrnce, oberte a kosti vyhoďte.
Mezitím na oleji orestujte všechny zbylé ingredience (krom limetkové kůry) na kari omáčku. Až se koření rozvoní, zalijte vývarem, přidejte kokosové mléko a vařte 40 minut nebo déle, aby se omáčka zredukovala.
Před servírováním ohřejte maso v troubě, naservírujte pomocí kulaté formičky na talíř, přidejte omáčku, ozdobte lístky koriandru, bazalky a kešu oříšky a limetkovou kůrou. Podávejte s rýží.